Stöd Sörbykyrkan ekonomiskt

Illustration av portmonnä med pengar

Vår verksamhet finansieras delvis genom kyrkoavgiften, men också genom att personer som vill stödja vårt arbete ger ur egen ficka. Svenska kyrkan tappar stadigt medlemmar och det gör att denna del av frivilliga gåvor kommer bli allt viktigare för att vi ska kunna fortsätta arbetet med att betjäna våra medmänniskor i vår del av staden och nå ut med evangeliet om Jesus Kristus.

Vi vill uppmuntra dig att på detta sätt vara med och bära arbetet som sker i Sörbykyrkan. Din insats gör stor skillnad. Vi vill speciellt slå ett slag för det regelbundna givandet – det är enkelt att ställa in i sin internetbank och ger oss en ekonomisk stabilitet och förutsägbarhet som betyder mycket.

Bli månadsgivare via stående banköverföring!

I första hand

I första hand rekommenderas stående överföring direkt från din internetbank till församlingens (EFS Missionsförening, Örebro) konto i Swedbank:

8452-5 924 319 184-9

(De första fem siffrorna är clearingnummer)

Vi har tagit fram lathundar för Swedbank och Länsförsäkringar bank, se nedan. Har du en annan bank är förfarandet snarlikt.

I andra hand

I andra hand om du ej har möjlighet att lägga in ett överföringsuppdrag via internetbank enligt ovan eller tycker att det verkar krångligt? Då kan du:

Vänd dig till banken

Vända dig direkt till din bank för hjälp med att lägga upp överföringsuppdraget enligt ditt önskemål. Uppge församlingens (EFS Missionsförening, Örebro) konto 8452-5 924 319 184-9 som betalningsmottagare.

Fyll i överföringsuppdrag

Fyll i överföringsuppdraget, se denna blankett. Detta är alltså en alternativ lösning om du ej har möjlighet att själv lägga in överföringsuppdrag enligt ovan. Skriv ut och lämna ifylld blankett till administratör Liv Stenund eller kassör Jonas Damberg.

Autogiro

Du kan också enkelt och smidigt genom ”EFS givarservice” anmäla Ditt månadsgivande till Sörbykyrkan via AUTOGIRO, vilket innebär att din gåva dras automatiskt från ditt konto i slutet av varje månad. I webb-formuläret nedan behöver du ange att du ger till ”EFS distrikt, region eller lokalförening” och därefter under rubriken ”4000 – MittsverigeA2” i rullningslisten välja ”4120 – EFS mf i Örebro – Sörbykyrkan”.

Alternativt kan du skriva ut och fylla i denna pappersblankett (ange EFS missionsförening i: Sörbykyrkan, Örebro och alla övriga uppgifter) och skicka in till EFS för att starta ditt månadsgivande.

Engångsbelopp

Ge via Bankgiro/Plusgiro

För engångsbelopp kan du göra en inbetalning till Bankgiro eller Plusgiro:

954-4834

Logotyp Plusgirot

47 45 20-4

Ge via Swish

QR-kod för Sörbykyrkans Swish

123 555 78 97

Ge via banköverföring

Du kan naturligtvis även göra enstaka överföringar till församlingens bankkonto i Swedbank.

8452-5 924 319 184-9

(De första fem siffrorna är clearingnummer)