Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

• Denna programpunkt har redan ägt rum.

”Höst-häng” för alla åldrar

30 oktober, 2021 , 13:00 18:30

Denna eftermiddag blir det fokus på rörelseglädje, gemenskap och andakt. Samling 13.00 vid klockstapeln vid Sörbykyrkan.

Sport, lekar och samtal i Sörbyängsskolans gympasal 13.15-14.45, under ledning av Julia Karlsson från KRIK (kristen idrottskontakt). Ta med vattenflaska, träningskläder (kom ombytt) och ev innegympaskor. Därefter går vi över till kyrkan för fika, pingis, brädspel, gemenskap och pizza.

Som avslutning ses vi för en kort samling i kyrksalen, där det blir tillfälle till bön, sång och ljuständning. Det går bra att ansluta till kyrkan kl 15 om man inte vill/kan vara med på sporten.

Ingen anmälan krävs. Valfri gåva för pizzan. Alla åldrar välkomna! Frågor? Kontakta Johanna 0720 28 77 16.