Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

• Denna programpunkt har redan ägt rum.

Happy! julvandring

13 december, 2020, 10:00 - 11:00

På söndag är det dags för terminens sista söndagsskola! Den kommer att bli på ett annorlunda sätt pga de restriktioner som gäller nu. Samlingen kommer ske i form av en julvandring med stationer. Vi går från Sörbykyrkan till Grönpepparparken (vid Navets skola).

Man får gärna komma och gå vandringen tillsammans som familj, den tar ca 1 timme. Om det är något barn som inte har möjlighet att ha med sig en vuxen ordnar vi en grupp på plats.

Det är några saker att tänka på och förbereda inför julvandringen:

• ANMÄLAN Vill ni vara med på julvandringen behöver ni anmäla er till Rakel senast lördag kl 18.00 Ni får då en starttid tilldelad er. Detta för att det inte ska bli för mycket folk vid kyrkan samtidigt. Startgrupperna kommer bestå av två familjer. Vill ni gå själva får ni skriva det i anmälan. Start från kl 9:50.
  • INSAMLING Vid en av stationerna finns det möjlighet att stödja kristna barn som blir förföljda, genom att ge pengar. Man kommer kunna ge kontant eller via Swish.
  • FIKA När man kommer fram till Grönpepparparken och julvandringen är slut får man gärna äta medhavd kyrkfika med sin grupp.
  • KLÄDER Julvandringen kommer vara helt och hållet utomhus, tänk på att ta på er varma kläder!
  • PENNA Vid några stationer behöver man en penna, ta gärna med dig en till varje barn i familjen.

Är man sjuk får man tyvärr stanna hemma.

Anmälan eller frågor till Rakel Eklund tel 0730-261183.

Välkomna!

Datum: