Laddar Programpunkter

« Alla Programpunkter

• Denna programpunkt har redan ägt rum.

Gemenskapsdag för alla åldrar!

11 september , 14:00 20:00

Varför? Det finns flera anledningar till denna dagen. Här är några:

1. Det är roligt och viktigt att få träffas lite mer som vanligt, efter ett långt uppehåll och kanske isolering och ensamhet.
  2. Ge tid och plats för gemenskap mellan olika generationer. Att få börja och fortsätta lära känna varandra .
  3. Att tillsammans lära oss mer om Gud och hans ord, få lovsjunga och vara tillsammans med honom.
  4. Tycker du att du redan kan och vet allt om Gud och klarar dig bäst på egen hand? Var med ändå, du kan få bli till välsignelse för någon annan! Och – det finns alltid nya saker att upptäcka om Gud… han har alltid mer att ge…

Teman? Inledande undervisning och stationer/aktiviteter Vem är Gud? Kvällens gtj handlar om Bibelns stora berättelse

Vad? Undervisning, aktiviteter man gör tillsammans i mindre grupper där man går till olika stationer blandat inne och ute, kvällsmat, tid för samtal och gemenskap, gudstjänst, lovsång och bön.

Vilka undervisar? Den här dagen får vi besök av Ingela och Lars-Gunnar Wahl. De har mycket erfarenhet av arbete med barn och familj och församling för/med alla generationer och leder arbetet med Kings Kids i Sverige.

Hur? Inledande samling/Undervisning och kvällsgudstjänst är vi alla tillsammans i kyrksalen. Sen delar vi oss i mindre grupper. Förhoppningsvis kan vi blanda olika familjer och personer i grupperna för att lära känna varandra bättre. Vi anpassar efter rådande restriktioner.

För vem? Alla som vill. Oavsett ålder och om du varit med förut eller inte.

Pris? 50 kr/vuxen. Eller ge det du kan

Kan man komma bara på kvällsgudstjänsten? Kanske. Det beror på hur många som anmäler sig. Finns plats kvar, går det bra att komma bara till den. Mer info kommer senare.

Anmälan? Ja! senast 31 augusti via formuläret nedan (anmälan behövs för att kunna beräkna mat och göra så bra grupper som möjligt).

Frågor? Hör av dig till Johanna 0720 28 77 16 eller johanna@sorbykyrkan.nu. Tidsramar och mer detaljerad information kommer när det närmar sig.

Ser verkligen fram emot att få träffas! Med önskan om Guds välsignelse!

Upp till sju personer kan anmälas samtidigt.

Notera gärna här om ni vill göra aktiviteterna tillsammans i er familj, eller kan/vill dela er i flera grupper