Sörbykyrkans ungdomskvällar

Ungdomskvällarna våren 2020 startar den 14 januari kl. 18:30.

Så ser en Ungdomskväll ut

18.30 Vi äter tillsammans
19.00 Lekar
19:30 Undervisning och samtalsgrupper
20:00-20:45 Vesper (Kvällsbön)
20:45 – Häng med öppet slut

Kontakt

Vid frågor kontakta Viktor Bäckström.

Varför en ungdomskväll?

Vi tar en paus från veckans intensitet och kommer samman under tisdagskvällarna. Vi träffas och umgås för att lära känna varandra bättre, dela med sig av livet och tro och bygga djupare relationer. En härlig gemenskap helt enkelt! Vi kommer ha undervisning som fördjupar oss i vår tro på Gud och leder oss vidare i livet.

‘’Ungdomskvällar har fått betyda jättemycket för mig under alla år, få samlas tillsammans i kyrkan under vått och torrt och dela livet med varandra är en stor tillgång…”

Först är det… Mat

Mat har en förmåga att föra människor samman. Ungdomskvällarna startar med mat, eftersom det är ett fantastiskt sätt att skapa gemenskap och lära känna varandra.

Sen är det… lekar

Att få skratta och ha roligt tillsammans är en skön sak att få koppla av med i veckan som ibland kan vara full av plugg i skolan.

Följt av… undervisning och samtal

Att ha undervisning är bra för att få svar på sina funderingar, möta de stora frågorna i livet, fördjupa mer i sin kunskap om Gud och sin tro.

Vi kommer efter undervisningen träffas i mindre grupper och samtala om det som undervisats om. något som fastnade lite extra på minnet? frågetecken? eller det viktigaste, att få dela med sig av sina egna tankar kring ämnet, något du kom att tänka på?

Med avslut i vesper

Vi kommer återsamlas i vesper som är vår andakt. Då kommer vi be och lovsjunga tillsammans. Att få Tid Med Gud och prata med Gud om funderingarna i ens huvud. Vi kommer be tillsammans och lovsjunga Gud tillsammans vilket enar oss i en stor gemenskap.

Kostnad

Kvällarna är gratis men vi är beroende av gåvor för att finansiera vårt arbete med ungdomar så om du har möjlighet att bidra är vi mycket tacksamma.

Sörbykyrkans bankgiro 954-4834. eller via Swish 123 555 78 97. Märk gåvorna med ”Ungdomskvällar”