Sörbykyrkans missionsskola

En mycket spännande nyhet för året som ligger framför är att vi i Sörbykyrkan har bestämt oss för att starta upp en Missionsskola!

En missionsskola är en skola/utbildning som ger deltagarna möjlighet att växa i sin tro på Jesus Kristus, och uttrycka denna tro och det uppdrag som varje kristen har fått att dela hans kärlek med andra människor utifrån sin längtan och sina gåvor.

Skolan utgår ifrån en föreläsning utifrån ett specifikt tema varje månad. Sedan bearbetas detta tema genom samtal, bön och bibelläsning under veckan. Vi planerar att ha både en dag- och en kvällsgrupp!

Varje deltagare ges även ett praktiskt ansvar i någon av församlingens verksamheter – ett ledaransvar som är anpassat för individens möjlighet och gåvor. Man ges även en personlig mentor, andlig vägledare, retreat, teamresa och personlig utbildningsvecka.

Om du tror att detta initiativ kan välsigna dig eller någon i din närhet uppmuntrar vi dig att kontakta Andreas Stenlund för mer information eller anmälan!

Andreas Stenlund
missionsskolan@sorbykyrkan.nu
076-3230926

Illustration över hur Sörbykyrkans missionsskola fungerar

Sörbykyrkans missionsskola är för dig som är kristen och vill utrustas djupare i att växa och dela Jesus Kristus i vårt samhälle och värld. Processen kommer ske genom att få träffa och lyssna till starka personligheter och sedan genom självstudier och praktik pröva detta IRL.

  • Studietakt 25 %–100 %.
  • Passar detta dig? Välkommen med!
  • Datum: v. 36 (2020) – v. 22 (2021)
  • Kostnadsfritt. Ej kopplat till en folkhögskola. Ej CSN-berättigat.