Event

Välkommen att besöka något av höstens speciella satsningar. Hör av dig till info@sorbykyrkan.nu för att få vara med som volontär.

Barnläger

Datum: 12-13 oktober

För alla barn i förskoleklass – 6:an.

Gemenskap, aktiviteter, Bibelsamling, tacos mm. Vi planerar också för att även i år delta i Aktion Julklappen.

Aktion julklappen görs i samarbete med Läkarmissionen. Alla som vill har möjlighet att bidra med innehållet i paketen (varje paket innehåller samma saker: blyertspenna, suddgummi, ritblock, skrivhäfte, reflex mm). Paketen skickas sedan till barn i fattiga familjer, på barnhem, sjukhus mm i östra Europa. Mer info kommer här på hemsidan.

Anmälan: På barnlägrets egen sida.

Kontaktperson: Johanna Damberg

Kostnad: 50 kr/barn.

Aktion Julklappen

Under barnlägret 12–13 oktober kommer barnen en del av tiden att arbeta med Aktion Julklappen och här har ni nu chansen att vara med och bidra med saker!

Vi kommer att slå in julklappar som via Läkarmissionen delas ut till barn på sjukhus, skolor, barnhem och fattiga familjer i Ukraina, Moldavien och Rumänien. De flesta av barnen är 7-12 år gamla. Målet i år är att göra 100 paket och varje paket ska innehålla följande: en blyertspenna, en pennvässare, ett suddgummi, ett skrivhäfte (linjerat A5 eller A4), ett ritblock (vita/tomma ark), en ask med färgkritor, en tvål (fast sort), en tandborste, en tub med tandkräm, en tablettask och en reflex.

Vi behöver samla in 100 ex av varje sort av ovanstående, samt 7 banankartonger 8 rullar julklappspapper 2 större rullar (eller 4 mindre) juligt presentsnöre.

Du ger ditt bidrag genom att fylla i formuläret nedan. Du kan också skicka ett mail eller sms till Johanna (johanna@sorbykyrkan.nu eller 0720 28 77 16). Köp in och lämna sedan i Sörbykyrkan senast onsdag 9 oktober. Då ser vi vad som finns och vad som behöver kompletteras.

Här kan ni se vad som återstår att köpa in just nu:

Anmälan julkappsinköp

Julmusikal

Datum: Söndag 8 december kl 11.00.

Efteråt serveras lunch: Risgrynsgröt med skinksmörgås

Kostnad för lunch: Vuxna 50 kr, barn 0-12 år 0 kr, pensionär, student eller ungdom 30 kr.