Stöd Sörbykyrkan ekonomiskt

Vår verksamhet finansieras delvis genom kyrkoavgiften, men också genom att personer som vill stödja vårt arbete ger ur egen ficka. Svenska kyrkan tappar stadigt medlemmar och det gör att denna del av frivilliga gåvor kommer bli allt viktigare för att vi ska kunna fortsätta arbetet med att betjäna våra medmänniskor i vår del av staden och nå ut med evangeliet om Jesus Kristus.

Var med och bär

Vi vill uppmuntra dig att på detta sätt vara med och bära arbetet som sker i Sörbykyrkan. Din insats gör stor skillnad. Vi vill speciellt slå ett slag för det regelbundna givandet – det är enkelt att ställa in i sin internetbank och ger Sörbykyrkan en ekonomisk stabilitet och förutsägbarhet som betyder mycket.

Ge via Swish

Swish-konto: 123 555 78 97.

Ge en gåva med Swish

Ge via kontoöverföring

Swedbank konto: 8452-5, 924 319 184-9 (de första fem siffrorna är clearingnummer). Betalningsmottagare skall vara ”EFS Missionsförening i Örebro”. Att ställa in upprepade överföringar är enkelt i de flesta internetbanker.

Ge via överföring till post- eller bankgiro

Postgiro: 47 45 20-4

Bli månadsgivareFyll i en blankett

Du kan välja att fylla i denna blankett för regelbundet givande så förmedlar vi det till din bank.