Uppstartshelg med Paul Looney

Välkommen till terminens uppstartshelg! Anmäl dig senast 28 augusti genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Program

Fre kväll 18.30-21.00: Workshop för kristna ledare; att ge förbön och själavård

Föranmälan krävs.

Målet med denna workshop är att utrusta gudstjänstledare och andra ledare i församlingen att känna sig tryggare i att be för andra och vara ett personligt stöd. Vi kommer att få be för varandra under kvällen och uppmuntras att delta som förebedjare på lördagskvällen och söndagens förmiddagsgudstjänst.

Lör förmiddag 09.30-12.00: Parseminarium; tillsammans vinner!

(Barnpassning erbjuds med begränsat antal platser) Föranmälan krävs.

Äktenskapet är en Guds gåva, samtidigt som det ibland är svårt. Målet med detta seminarie är att stärka  kommunikation och förståelse i parrelationer. Riktat till er som är gifta, planerar att gifta er eller för dig som vill förbereda dig för en långsiktig parrelation. Inga förkunskaper i kristen tro är nödvändig. Deltagare samt medföljande barn är välkomna att äta lunch.

Lör eftermiddag 14.30-17.00: Relationsseminarium

Alla relationer (vare sig det är i familj, vänner eller arbete) innehåller både glädje och utmaningar. Hur kan vi göra för att bygga goda, starka relationer som ger kraft? Hur hanterar vi konflikter som kan uppstå och hur försonas vi? Målet med detta seminarie är att utrusta dig för starkare relationer.

Lördag kväll 19-21: Gudstjänst

Dr Paul Looney kommer att undervisa om hur Jesus genom den Helige Ande kan hela vår inre människa. Kvällsgudstjänst med lovsång och möjlighet till förbön och eftertanke.

Söndag förmiddag 10-12: Gudstjänst

Gudstjänsten inleds med en nattvardsgudstjänst fram till 10.45. Efter ett kort mellanfika, ca 11.10, kommer Dr Paul Looney undervisa om hur vi var och en kan vara ett helande stöd till andra människor vi möter. Parallellt erbjuds Skatten, vår barnverksamhet. Lunch.

Anmälan