Ledarretreat Solliden

Välkommen att delta i Sörbykyrkans ledarretreat på Sollidens kursgård precis utanför norra Örebro.

Datum: 9-10 mars
Start: 18.00 middag
Slut: 15.30 fika
Kostnad: 300 kr

Välkommen till ett lugnt, vilsamt ledardygn med god mat, tid för vänskap och utrustande gemenskap. Livet i Kristus sker genom den Heliges Andes omsorg och vägledning. Som ledare har vi ställt oss till förfogande för Gud att få vara andra och varandra till tjänst. Att vara ledare innebär både glädje och utmaning. Ledarretreaten syftar till att uppmuntra, stödja och underlätta vänskap mellan oss ledare. Kom och var med på en helg som kommer att understödja dig i din kallelse genom Guds Ord och Ande.

Ledarretreaten är endast för aktiva inom Sörbykyrkan. Årets ledarretreat kommer inte ha något parallellt barnspår, men behöver du ha med ditt/dina barn så går det bra. Vi hittar en god flexibilitet efter individuella behov. Gården är barnvänlig. Ta med bibel, sängkläder och skor/kläder för promenad

18.00 Middag (dropinmöjlighet)
19.30 Välkomnande, mässa och förbön.

Tid för gemenskap

08.30 Frukost
09.30 Morgongudstjänst
10.00 Sörbykyrkan om 2 år: Vad sker i Sörbykyrkan – Vad händer framöver?

Tid för reflektion.

12.00–14.00 Lunch