Församlingshelg på Sandvikengården

I år återvänder vi till Sandvikens kursgård. Det är en blandning av alla åldrar i vår församling, och nya och gamla ansikten. Be gärna innan för gemenskapen, ämnet och Guds ledning och omsorg om var och en.

/ Varmt välkomna önskar Ingvar Lundqvist & Jonas Ahlforn

Praktisk information

Sandvikengården ligger två timmars färd från Örebro.  Boka din plats i våra två chartrade bussar från Sörbykyrkan till Sandvikengården. Vi vill peppa särskilt för detta!

Anmälan och bokning

• Anmälan läger, buss & specialkost: längst ner på denna sida.
  • Anmälan till bussen behöver ske innan 15 december för att garanteras en plats.
  • Betalning: se längre ned.

Tider

Bussen avgår till Sandvikengården kl 16.00 från Sörbykyrkans parkering. Om vi fyller mer än en buss kommer nästa kunna gå 17.00. Restid är ca 2 timmar och 15 minuter.

Församlingslägret börjar kl 18 med dropin-middag och incheckning. Första samlingen är kl 21.00.

Församlingslägret avslutas på söndag kl 12 med lunch.

Bussen avgår till Örebro kl 13.30. Ankomst Sörbykyrkan kl 15.30

Ramen för helgen är:

Fredag: Mötas och landa. Middag, samling.

Lördag: Bibelstudier, samtalsgrupper, gemenskap, barngrupper och gudstjänst.

Söndag förmiddag: Gudstjänst, lunch och hemfärd.

Kostnad & betalning

Priserna gäller för hela helgen, och är densamma också om man sover hemma eller är med bara en del av helgen.

• Barn 0-2 år: 0 SEK
  • Barn 3-12 år: 100 SEK
  • Ungdom & student: 150 SEK
  • Vuxen: 300 SEK
  • Familj: 600 SEK

Buss t.o.r Sörbykyrkan – Sandvikengården:

• Vuxen: 200 SEK
  • Ungdom/student: 100 SEK
  • Barn: 100 SEK
  • Familj: 400 SEK

Vi vill att alla som vill kan följa med. Har du/ni inte råd så tag kontakt med antingen Hans Fredlund från diakonigruppen, eller Jonas Ahlforn så hittar vi en bra lösning.

Betalning sker under församlingshelgen och sker helst med kort eller swish. Det går att betala kontant. Dessa priser täcker inte hela kostnaden. Därför kommer tre kollekter att tas in.

Boende

Lägret erbjuder två boendeplatser: Sandvikengården och Brunskogs vandrarhem som ligger 7 km bort. Rummen har lite olika standard och lägerledningen förlägger deltagarna utifrån vad som är bäst för helheten. Familjer med barn kommer att prioriteras till gården pga. praktiska skäl.

• Har du särskilda behov? – vänligen meddela Emanuel Gillberg innan den 15 december.
  • Ta med lakan och handdukar. För att så många som möjligt ska kunna sova på gården kommer en del yngre tillfrågas om att sova på madrasser på golvet, besked om detta kommer att ges till respektive sällskap.
  • Läs mer på www.sandvikengarden.se och www.facebook.com/stfbrunskog.

Specialkost

Gården ansvarar endast för specialkost som meddelats till oss vid din kursanmälan eller senast den 15 december.

Övrigt – att ta med:

• Egna sängkläder och handdukar.
  • Barnen kommer hålla vissa aktiviteter ute – kläder för väder.
  • Varma kläder (och badkläder om du vill för badtunna eller bastu)
  • Bibel

Avbokning

Avbokar du din plats senast den 15 december debiteras du ingenting. Avbokar du efter det datumet får du räkna med att betala full lägerkostnad. Vid sjukdom står församlingen för eventuella kostnader.

Avslutningsvis

Bed gärna för helgen och gemenskapen i förväg. Guds välsignelse!